Wij, Don en Ingrid en ons team, hopen jullie snel welkom te mogen heten in Villa Heidetuin. Voor ons is dit plekje een droom die uitkomt: een schitterend landgoed met een grote, parkachtige tuin waar we sfeervolle kamers, een lunch- koffieplekje en terras van hebben kunnen maken. Een plek waar wij thuis zijn, en waar we er alles voor doen om onze gasten zich ook thuis te laten voelen, ook in deze roerige tijden. Hoe fijn is het om er juist nu even tussenuit te gaan!

Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten, medewerkers en ons eigen gezin die ook in de Villa woont en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om jullie zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen hebben wij ons aangepast op de nieuwe situatie. 

Op dit moment is de horeca weer geopend van 10-17.30 uur behalve op dinsdag. Zondag geopend tot 19 uur. Ook kunnen wij voor een lunchpakket zorgen, geef dit bij boeking door.   

De bibliotheek, de gemeenschappelijke ruimte voor onze B&B gasten staat normaal voor iedereen open om te zitten maar openen wij enkel als jullie de enige gasten zijn.  Houd ajb rekening met de 1,5 meter afstand en ga niet bij elkaar staan of zitten kletsen. Max 2 gasten bij elkaar!

De pantry is wel open:  Hier staan diverse frisdranken, sapjes, wijn en pils. Gelieve deze ruimte te desinfecteren na gebruik.

Extra informatie omtrent Villa Heidetuin en Corona – COVID-19

Wat wij doen om de veiligheid van onze gasten te waarborgen:

 • Wij dragen handschoenen uit hygiënisch oogpunt tijdens het bereiden van het ontbijt en andere consumpties 
 • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid 
 • Nog meer aandacht voor handhygiëne 
 • Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne (speciaal desinfectiemiddel welke door de overheid is toegestaan en effectief bewezen voor de bestrijding van het COVID-19 virus) 
 • Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, trapleuningen 
 • Wij bieden onze gasten desinfecterende gels aan op plekken waar andere gasten ook kunnen komen en vragen een ieder hun handen te desinfecteren voor zij het trappenhuis naar de kamers op gaan 
 • Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn (en gasten uiteraard) 
 • Na gebruik pantry deze graag afnemen met desinfectie doekje (magnetron en koelkast) 
 • De openbare bibliotheek, de huiskamer voor onze gasten, kan helaas slechts gebruikt worden door een kamer, respecteer elkaar hierin 
 • Op elke kamer hebben wij een eigen waterkoker geplaatst met thee en koffie faciliteiten zodat er minder “verkeer” is op de gang 
 • Indien u toch andere gasten tegenkomt gelieve op elkaar te wachten zodat de 1,5 meter afstand gegarandeerd kan worden, dit geldt ook voor het trappenhuis 

Momenteel bezorgen we jullie ontbijt aan de deur van jullie kamer.