een perfecte plaats voor een vergadering met maximaal 8 personen

Wij bieden met de bibliotheek, een sfeervolle ruimte, die ook af te huren is voor een private lunch, vergadering, diner of borrel. De bibliotheek is middels een prachtige schuifdeur af te sluiten van de Salon waar wij uiteraard wel andere gasten ontvangen voor koffie, taart, lunch en borrel. Voor bijzonder vergaderen in Bergen op Zoom bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden tijdens uw vergaderingen arrangementen aan waarvan u gebruik kunt maken, mochten er specifieke wensen zijn, neem dan contact met ons op en wij denken dan graag met u mee.

De Franse kloostertafel die er staat biedt plek aan 8 personen, dit is uit te breiden op aanvraag en afhankelijk van het gebruik. Aan deze tafel wordt gelachen; gehuild; gegeten en gedronken; gebrainstormt en vergaderd. Via de openslaande deur loop je zo het sfeervolle terras op met een overweldigend uitzicht op de Heidetuin: in elk seizoen een plaatje!

In overleg kunnen we de kloostertafel tijdelijk vervangen om dmv andere tafels grotere gezelschappen te kunnen ontvangen.

De bibliotheek staat ‘s avonds open (mits afgehuurd) voor onze gasten van B&B Villa Heidetuin. Hier kun je na een dag werken, fietsen of wandelen heerlijk zitten met een kaarsje aan en een glas wijn of kopje koffie. Je vindt er naast boeken en tijdschriften ook diverse spellen die uiteraard gebruikt mogen worden. Vaak genoeg zit een groep gasten hier gezellig een spel te spelen. Wij zien het een beetje als huiskamer. Zeer geliefd bij onze gasten!

Informeer naar de mogelijkheden om toch bijzonder te vergaderen in Bergen op Zoom.