Graag denken wij mee met de organisatie van een borrel of feest!

Een mensenleven bevat tal van momenten waarbij stil gestaan kan of moet worden. Belangrijke momenten om te delen met familie en vrienden. De geboorte van een kind, een doop, het behalen van een diploma, een verjaardag, jullie bruiloft, een 25- 40- 50 jarige huwelijksdag ….
Maar wellicht ook om even na te praten na een vergadering, omdat het weekend begint, omdat het mooi weer is of juist omdat het pijpenstelen regent: een reden voor een borrel is snel gevonden.
Bij Villa Heidetuin vind je een sfeervolle omgeving voor dit soort speciale momenten! Of het nu binnen is terwijl op de achtergrond een Franse chanson klinkt of op het prachtige terras of de veranda, je proeft overal de sfeer van het Franse Joie de Vivre-gevoel… dit in combinatie met de heerlijke hapjes en persoonlijke service ben je op de goede plek voor een borrel of intiem feestje!

Borrels en Feesten kunnen in overleg plaatsvinden buiten onze reguliere openingstijden.
Voor meer informatie over onze mogelijkheden voor borrels; feestjes en diners kun je het beste persoonlijk contact met ons opnemen.

Leuke tips om jullie bruiloft of feest nog specialer te maken, wij denken graag mee!

  • Waarom de dag niet al starten met een heerlijk ontbijt in de salon met openslaande deuren, of bij mooi weer op het terras. Hoe leuk zou het zijn elkaar hier voor het eerst te zien …. Met een klein gezelschap die speciale dag nog specialer beginnen!
  • Taart! – Het taartmoment kan natuurlijk met een mooie bruidstaart. Maar het kan ook met een tafel vol mooie ambachtelijke taarten. Met vers seizoensfruit, met chocola, een cheesecake, etc.
  • Een kaastafel – Super voor ‘s middags of ‘s avonds bij de borrel. Een uitgebreide selectie van kazen van de Brabantse Wal en Frankrijk. Met vers seizoensfruit; diverse broodsoorten. Prachtig “geëtaleerd” met houten kistjes, glazen stolpen en brocante schalen.
  • Een wijnbar – Laat je gasten zelf hun wijn uitzoeken bij de wijnbar. De wijnkenner die deze bar bemant kan de gasten van alles vertellen over de wijnen. Begeleid van een goed verhaal smaakt de wijn tenslotte nog beter!
  • Een oesterbar – Oestermannen – Gekleed in prachtige lederen schorten met roestvrijstalen emmers bedienen zij op stijlvolle wijze jullie gasten. Zij serveren oesters naar keuze “au naturel”, met een druppeltje tabasco, vinaigrette, of wat versgemalen peper en enkele druppels citroen of limoen. Hierbij beantwoorden zij graag de vragen van jullie gasten, vertellen zij anekdotes en delen zij hun kennis van oesters met hen. Natuurlijk is het voor een sport om mensen die nog nooit een oester gegeten hebben zover te krijgen om dit te proberen.
  • Worsten van Brandt en Levie : vanuit de Brandt & Levie Foodtruck worden Hot Dogs uit eigen slagerij geserveerd. Wil jij een Chili Dog, Bloedhond, Naakte Hond of andere hond op jouw feest? Brandt en Levie is altijd in voor een feestje!
  • Een echte barista – Een goed diner sluit je af met een goede koffie. Espresso, capuccino of een “gewone” koffie van een barista met een mobiele espressobar maakt het dan ook helemaal af! Te huur via onze koffie leverancier.
  • Handgestempelde servetten – Om een persoonlijk tintje te geven aan de aankleding aan tafel, kunnen we een stempel ontwikkelen met daarop jullie monogram, vingerafdruk of quote.
  • Mind the kids – Bij sommige bruiloften/feesten zijn er veel kinderen onder de gasten. Wij vinden het altijd leuk om extra rekening te houden met de jonge gasten. Hun eigen menu, hun eigen lange tafel en evt. wat leuke activiteiten. Zodat het ook voor de kids (en hun ouders) een dag wordt om nooit te vergeten!