Bedrijfsborrel

Met een bedrijfsborrel bij Villa Heidetuin zit u gegarandeerd goed voor een sfeervol samenzijn.
Relaties of medewerkers bedanken, op een originele manier de waardering laten blijken, op een manier 'die blijft hangen'. Toasten op de goede samenwerkingen; om een jaar af te sluiten of te beginnen.

Bij Villa Heidetuin vind je een sfeervolle omgeving voor dit soort speciale momenten! Terwijl op de achtergrond een Franse chanson klinkt en je de sfeer proeft van het Franse Joie de Vivre-gevoel serveren wij in een informele setting met veel persoonlijke aandacht heerlijke hapjes voor een borrel of serveren wij met liefde mooie gerechten voor een diner. Als dat het resultaat niet geeft waar jullie op hopen!
bedrijfsborrel
Er zijn diverse invullingen te geven aan zo’n middag/avond die wij persoonlijk met jullie doornemen, neem dus vrijblijvend contact op en wij maken graag een voorstel naar jullie wens!

Uiteraard werken we met, zoveel mogelijk, verse producten. Bij voorkeur lokaal. Kwaliteit blijft bovenaan in ons vaandel staan. Zo werken we o.a. samen met De koningshoeve (www.latrappe.nl) en De Scheldebrouwerij ( www.Scheldebrouwerij.nl) voor fantastische bieren.