Lunch

Sfeervol en smakelijk lunchen op de Brabantse Wal. Op onze wisselende kleine maar verrassende lunchkaart treft u gerechten, gemaakt van eerlijke, verse producten. Veelal van lokale leveranciers, dus erg lekker én met een kleine ecologische voetprint.

Onze woonplaats, op de Brabantse Wal, met zijn uitzonderlijk smakelijke streekproducten en op slechts een steenworp afstand van Zeeland en de Oosterschelde met zijn verrassende lekkernijen, biedt keuze uit talloze buitengewoon lekkere producten. We zijn blij en trots om in Bergen op Zoom te wonen: ‘daar waar Brabant Zeeland kust’.

Waar reserveren jullie een tafel?
Onze salon en de bibliotheek zijn onze binnenlocaties. Lekker warm in de winter en koel in de zomer. Op onze veranda is het heerlijk vertoeven. Zodra het zonnetje doorkomt is het heerlijk warm en tot die tijd kunnen we met onze heaters het bijzonder aangenaam maken in deze ruimte met een waanzinnig uitzicht op het park " de Heidetuin". We hebben een groot overdekt en verwarmd terras en op veel plekken staan parasols. Houd alstublieft rekening met het Nederlandse weer; mocht het iets frisser zijn dan is het fijn als u een vest/jas bij zich heeft. Wij houden dagelijks het weer in de gaten en zoeken vanuit dat punt ook een geschikt tafeltje voor jullie uit.

Een voorkeurstafel kunnen wij helaas niet garanderen.

Heeft u nog andere vragen of is er toch iets niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op: 0164 655094 of +31(0)6 19117004

Vanaf groepen vanaf 10 personen werken we met een kleinere kaart om zowel de kwaliteit als de snelheid te waarborgen.

In alle gevallen is de nieuwste lunchkaart altijd bindend.

Onze lunchkaart varieert met de seizoenen