Villa Heidetuin – een idyllische intieme plek met een vleugje Frankrijk gelegen aan de rand van de bossen en een schitterend landgoed met een grote parkachtige tuin …

Zullen we nieuwe herinneringen maken? 

Wij hopen samen met jullie deze geweldige dag te mogen bedenken; organiseren en verzorgen waar jullie elk jaar weer met liefde op terug kijken. In een ongedwongen sfeer van een ontbijtje en ontvangst van de gasten, de ceremonie, tot aan bubbels en taartjes; lunch; borrel; een diner in onze tuin; kleurrijke bloemen; wit kant; lampionnen en theelichtjes in de bomen tot de avond valt …. Met veel trots, passie, plezier en liefde staan wij voor jullie klaar totdat wij jullie rond 23.30 uur uitzwaaien. 

Gedurende het hele traject van het eerste gesprek tot en met de dag zelf hebben jullie te maken met een klein team die jullie persoonlijke wensen tot in detail doorneemt. Zo genieten jullie die dag helemaal ontspannen van elkaar, alle mooie momenten en jullie gasten.

Wij bieden een intieme binnen gelegenheid, een veranda met uitzicht over het park, een groot terras en slaapplekjes tot 20 gasten. De Franse ‘joie de vivre’ klinkt hier overal in door. In het park vinden jullie vele prachtige plekjes om foto’s te maken.

Vier de liefde elke dag, het is te mooi om een dag over te slaan, die dag wil je natuurlijk wel beleven zoals je in gedachten hebt.

Wist je dat we ook een officieel erkende trouwlocatie zijn.

Hoe mooi wil je het hebben?

Kom gerust eens langs om onze trouwlocatie te bekijken en kom praten over de mogelijkheden.

Bel 06 – 300 142 02 of mail ons voor een afspraak: welkom@villaheidetuin.nl