Wij, Don en Ingrid en ons team, hopen jullie snel welkom te mogen heten in Villa Heidetuin.

Voor ons is dit plekje een droom die uitkomt: een schitterend landgoed met een grote, parkachtige tuin waar we sfeervolle kamers, een lunch- koffieplekje en terras van hebben kunnen maken. Een plek waar wij thuis zijn, en waar we er alles voor doen om onze gasten zich ook thuis te laten voelen, ook in deze roerige tijden. Hoe fijn is het om er juist nu even tussenuit te gaan!

Wij hopen jullie snel te mogen ontvangen!

Don en Ingrid

Kom jij bijzonder overnachten in onze B&B?
De gastenkamers hebben wij ondergebracht op de 2e verdieping in de Villa Heidetuin. 5 kamers waar ook weer de sfeer terug te vinden is van brocante, gezelligheid, warme tinten. Graag verwijzen wij u naar de sfeerbeelden en de uitleg per kamer.

In het voormalig koetshuis zijn 2 boutique appartementen gemaakt waar in elke unit 4 tot 5 personen terecht kunnen. Ook hebben we hier een luxe suite voor 2 personen met o.a. een jaccuzi. 

In de boutique appartementen vindt men naast twee slaapkamers een volledige keuken en eetkamer, zitgelegenheid, badkamerfaciliteiten en een eigen terrasje.

Het leuke is dat we met deze huisjes naast de gastenkamers ook makkelijker toegankelijk zullen zijn voor gezinnen. Een weekend rust, ruimte en relaxen maar prima uitvalsbasis naar de Bourgondische stad Bergen op Zoom maar ook naar Belgie en Zeeland.

Daarnaast is het ook een prima oplossing tijdens een verbouwing of tussen twee huizen.

Uiteraard met volop activiteiten om de hoek, de prachtige heidetuin, het klimbos en de speeltuin.

Zowel de kamers als de boutique appartementen bieden ook een prima overnachtingsplek voor de zakelijke gast die gedurende een of meerdere weken enkele nachten per week in deze regio moet overnachten.

Villa Heidetuin
aanzicht vanuit het park Lievensberg