Wij, Don en Ingrid en ons team, hopen jullie snel welkom te mogen heten in Villa Heidetuin. Voor ons is dit plekje een droom die uitkomt: een schitterend landgoed met een grote, parkachtige tuin waar we sfeervolle kamers, een lunch- koffieplekje en terras van hebben kunnen maken. Een plek waar wij thuis zijn, en waar we er alles voor doen om onze gasten zich ook thuis te laten voelen, ook in deze roerige tijden. Hoe fijn is het om er juist nu even tussenuit te gaan!

Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten, medewerkers en ons eigen gezin die ook in de Villa woont en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om jullie zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen hebben wij ons aangepast op de nieuwe situatie. Al deze maatregelen en regels zijn te lezen op onze speciale pagina “” Alle corona maatregelen op een rij”.

Voor het avondeten hebben we faciliteiten op de kamers gecreëerd. Zo kunt u iets laten bezorgen of opwarmen in de magnetron op de pantry en dit nuttigen op de kamer. Onze horeca is op dit moment open van 10-17.30 uur (behalve dinsdag dan zijn wij gesloten) dus jullie kunnen ook lekker uitgebreid lunchen tot 15 uur of een borrel bestellen tot 17 uur. Zit ’s avonds het buikje toch nog lekker vol en kan er bij wijze van volstaan worden met een stokbrood en kaasje. Er kan ook een borrelplank besteld worden tot 17 uur en dat deze meegenomen wordt naar de kamer. Komt u Laer aan en wilt u een borrelplank geef dit dan een dag van tevoren door zodat wij kunnen zorgen dat deze klaar staat.

Uw ontbijt, wat u op uw kamer kunt nuttigen, brengen we ’s morgens aan uw kamerdeur. Mochten de temperaturen beter worden kunnen we in overleg het ontbijt op het terras gaan serveren (binnen mogen wij nog niet open).

Wij hopen jullie snel te mogen ontvangen!

Don en Ingrid

Kom jij bijzonder overnachten in onze B&B?
De gastenkamers hebben wij ondergebracht op de 2e verdieping in de Villa Heidetuin. 5 kamers waar ook weer de sfeer terug te vinden is van brocante, gezelligheid, warme tinten. Graag verwijzen wij u naar de sfeerbeelden en de uitleg per kamer.

In het voormalig koetshuis zijn 2 boutique appartementen gemaakt waar in elke unit 4 tot 5 personen terecht kunnen. Verder een luxe suite voor 2 personen.

In deze boutique appartementen vindt men naast het slaapgedeelte ook een volledige keuken en eetkamer, zitgelegenheid, badkamerfaciliteiten en een terrasje.

Het leuke is dat we met deze huisjes naast de gastenkamers ook makkelijker toegankelijk zullen zijn voor gezinnen. Een weekend rust, ruimte en relaxen maar prima uitvalsbasis naar de Bourgondische stad Bergen op Zoom maar ook naar Belgie en Zeeland.

Uiteraard met volop activiteiten om de hoek, de prachtige heidetuin, het klimbos en de speeltuin.

Zowel de kamers als de boutique appartementen bieden ook een prima overnachtingsplek voor de zakelijke gast die gedurende een of meerdere weken enkele nachten per week in deze regio moet overnachten.

https://villaheidetuin.eu/coronavirus-covid19/

Villa Heidetuin
aanzicht vanuit het park Lievensberg
%d bloggers liken dit: