Ook altijd al zo benieuwd geweest wie de fotografie doet? Wie onze leveranciers zijn en ons elke keer weer voorzien van de lekkerste dingen. Of welke websites fan zijn van ons en wij van hen? Al onze aanraders vind je hieronder.

Don van Rooy Art & Photography
Fotograaf en kunstenaar pur sang. Inmiddels staat hij ook z’n mannetje als chefkok in de keuken van Villa Heidetuin. Heeft diverse boeken uitgegeven en geëxposeerd in binnen- en buitenland.

Onze leveranciers:
Catunambú: Sinds de oprichting zovele jaren geleden door Juan Ferrer streven zij ernaar om mensen gelukkig te maken en te laten genieten van een uitzonderlijk moment met een heerlijke kop kwaliteitskoffie. Met Catunambú schenken wij onze gasten meer dan koffie, een echte beleving; een moment van ontspannen en gezellig samenzijn. 

Bloomz: Een concept dat met passie en beleving is uitgedacht. Goede kwaliteit losse thee op een leuke manier gepresenteerd, op zo’n manier dat het bijdraagt aan de gezelligheid en het ‘theemoment’

A’rthemi: voor onze heerlijk ijskoffie (aanrader als het warm is!) en warme chocolademelk.

‘T Lekker Plekske & Bakker Groffen: voor onze dagverse taarten.

Natuurlijk zijn de bekende merken ook bij ons te verkrijgen:
Coca Cola, Hero, Lipton, Brand, Amstel, Duvel, Wittekerke, Liefmans en Desperados.

Of de wat mindere bekende merken maar ook echte aanraders:
Appelaere, Russel&Co en Monin.

Wat dacht je van de gehele bier collectie van:
La trappe: Subtiel is ze aanwezig bij Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven in Berkel-Enschot, de geur van hop, gist en mout. Hier wordt sinds 1884 trappistenbier gebrouwen. De monniken van de abdij staan aan de oorsprong van dit bier. Zij worden in de volksmond ‘trappisten’ genoemd, naar de herkomst van hun orde: het Franse Soligny-La-Trappe. Deze orde kenmerkt zich door soberheid, stilte en de plicht tot liefdadigheid. La Trappe Trappist is zuiver, eerlijk, Nederlands bier. Wie goed proeft, ontdekt wat genieten is. En ontwaart het belangrijkste ingrediënt dat onlosmakelijk met de monniken is verbonden: de stilte.

De scheldebrouwerij: Bier dat nooit verveelt en nooit teleurstelt. Voor ons is dat geen missie maar een vanzelfsprekendheid. Bier brouwen in de moeilijkste zone tussen spannend en toegankelijk zit in ons DNA. Ons verhaal begon ruim een kwart eeuw geleden, onder de rook van het bourgondische Bergen op Zoom. Daar, in de kleine hobbyketels van brouwmeester Peter van den Eijnden, kwamen onze eerste speciaalbieren tot leven. En al sinds 1994, toen ´speciaalbier´ in de lage landen nog in de kinderschoenen stond, zijn wij bevlogen in het brouwen van een speciaal en breed pallet voor een breed publiek.

Zin in heerlijke wijn of liever iets sterkers? Dan bent u daarvoor ook bij ons aan het goede adres. Zo hebben wij een ruime keuze met:
Gérard Bertrand, Val Colombe, Chateau Gassier, Bouvet Ladubay, Pocas, Zuiddam, Schrobbelaer, Ricard, licor 43, Tia Maria, DiSaronno, Singleton, Oban, Gordon’s, Tanquery, Hendricks, Gin Mare en vele andere.

Liever wat hartigs om te eten?
Op onze borrelkaart staan verschillende soorten gerechten, zoals nacho’s, luxe notengarnituur maar wat dacht je van bitterballen van De Bourgondier of de charcuterieplank met worsten van Brandt & Levie.

De Bourgondier: In het zuiden van het land is het leven goed. De mensen genieten er volop van smaakvol eten, heerlijk drinken en goed gezelschap. In dit zuiden vinden de luxe rundvleeskroketten van Kroketterij De Bourgondiër hun oorsprong. In de Kroketterij bereiden we de kroketten en bitterballen volgens traditioneel recept, op ambachtelijke wijze.

Brandt & Levie: Drie chefs met een missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Daarom leerden we het vak van worstmaker en begonnen we onze eigen worstenmakerij, waar we de lekkerste worst maken van goed gehouden varken.

Aanraders:
Geniet jij, net als ons, om de fijnste plekjes van Nederland te ontdekken? Bekijk dan eens onderstaande links, want ons eigen land is toch ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

Slapen op een fijn kussen

Bijzonder plekje