BELANGRIJK!!! We kunnen tot 10 mei niets bestellen of ophalen. Excuses ongemak. Onze horeca is gesloten tussen 26 en 28 april 2022.


Villa@Home Ontbijt

Laat ons jullie thuis verrassen

‘s Morgens wakker worden met een vers gemaakt ontbijt van Villa Heidetuin. Maak zelf een heerlijke kop koffie of thee, pak er een krantje of tijdschrift bij, dek de tafel gezellig en wij verzorgen de rest! Wij brengen het ontbijt tussen 9 en 11 uur tot aan de voordeur (u kunt in het opmerkingenveld een gewenste tijd aangeven, wij doen ons uiterste best om het na te streven).
Een verse croissantje, verse sap, heerlijke broodjes en beleg. Het ontbreekt u aan niets!

We kunnen uw bestelling garanderen indien u ten minste 24 uur vooraf uw bestelling hebt afgerond. (Ook bij ophalen)
Dit ivm de versheid van onze producten.

Villa@Home High Tea

Laat ons jullie thuis verrassen

In een ontspannen sfeer even genieten van elkaar in deze bizarre tijd. In je eigen huis genieten van een heerlijke high tea. Met prachtig weer, dus ook een goede reden om een mooi plekje in de tuin of op het balkon te zoeken. Is het wat minder weer dan maak je het binnen wat extra knus. Wij bezorgen de high tea aan huis, jullie moeten wel zelf even de tafel dekken met eigen servies. Indien er bij een gerechtje nog iets gedaan moet worden staat er een duidelijke beschrijving bij. Een oven is wel handig te hebben.

We kunnen uw bestelling garanderen indien u ten minste 1 dagen vooraf uw bestelling hebt afgerond. Dit ivm de versheid van onze producten.
Leveringen vinden plaats op de gekozen dag (uitgezonderd op dinsdagen) tussen 09:00 uur en 11:00 uur
Minimum aantal personen 2.

Villa Picknick

Een picknick is samen genieten van lekker weer én lekker eten. Een kleedje op het gras, drankje in je hand en een picknickmand vol lekkers. Eet smakelijk! Of je nu kiest voor een Picknick van eigen bodem of bijvoorbeeld een Tapas picknick: geslaagd is het vast en zeker.

Villa Picknick komt in 3 verschillende basisvormen te weten:

  1. picknick van eigen bodem,
  2. tapas-picknick en
  3. onze provinciaalse picknick.

Villa Knapzak

De Villa-knapzak is een avontuurlijk pakket eten en drinken voor tijdens je tocht door  het bos.

Uiteraard kunnen we, zowel met de Villa Picknick als met de Villa Knapzak rekening houden met allergieën en dieetwensen mits dit bij de bestelling meteen word opgegeven.

Belangrijke informatie

We proberen zoveel mogelijk te werken met producten en leveranciers van producten die dicht bij de originele “ouderwetse” eerlijke smaken zitten. Dus met, daar waar mogelijk, minimale toevoegingen zoals kunstmatige kleur en smaakstoffen. Koken met de seizoenen. Vaak met lokale producten en lokale ondernemers met visie.

Disclaimer:

We doen er alles aan om jouw box veilig te bezorgen. Daarom bezorgen we deze ‘contactloos’. We plaatsen jouw box voor de deur, bellen aan en doet drie stappen achteruit. Zodra jij de deur open doet om de box te pakken gaan wij pas weg. Voor ophalen gelden vergelijkbare procedures.

De veiligheid en kwaliteit van ons product en het welzijn van onszelf en jullie is onze hoogste prioriteit. Dit zullen we nooit in gevaar brengen. Wij hanteren zeer strikte veiligheidschecks op al het eten om ervoor te zorgen dat je alleen de beste ingrediënten krijgt. Daarnaast is er ook geen bewijs van transmissie van het coronavirus door middel van voeding. Dit is aangegeven door verschillende autoriteiten, waaronder de Rijksoverheid (NL) en FOD Volksgezondheid (BE).3

Daarnaast hanteren onze leveranciers ook de strikte hygiëne protocollen en handhaven wij ook het advies (ook aan de medewerkers die ons eventueel helpen) om thuis te blijven als we ziek zijn, handen regelmatig te wassen en afstand te bewaren.

Heeft u een allergie?

Meld het ons bij uw bestelling. Wij doen er alles aan om hier rekening mee te houden, het is echter niet uitgesloten dat onze gerechten sporen van allergenen bevatten. 

Druk en typefouten voorbehouden. 

onze horeca is in van woensdag t/m maandag van 10:00 tot 17 uur geopend.

dinsdagen is de horeca gesloten.

voor bruiloften, private dinners, feestjes gaan we op aanvraag en in overleg ‘s avonds open.

informeer naar de mogelijkheden via welkom@villaheidetuin.nl
Uiteraard is onze B&B alle dagen open.

Tot snel...

Dutch Dutch English English French French German German Spanish Spanish