Villa picknick is samen genieten van lekker weer én lekker eten. Een kleedje op het gras, drankje in je hand en een picknickmand vol lekkers. Eet smakelijk! Of je nu kiest voor een Picknick van eigen bodem of bijvoorbeeld een Tapas picknick: geslaagd is het vast en zeker.

Villa Picknick Lievensberg komt in 3 verschillende basisvormen en is bedoeld voor gebruik op landgoed Lievensberg. U kunt een reserveringsaanvraag voor deze picknickmanden maken (Via button). Afrekenen geschied bij afhalen. U dient dan op dat moment ook een borg achter te laten van € 50,- voor de picknickmand. Let daarbij op de geldende Corona regels om te bepalen of dit voor u mogelijk is.

Villa Picknick van eigen bodem

€39,50 per 2 personen, per extra persoon €19,50

De picknick van eigen bodem – ook ideaal voor op de fiets! Gehaktballetjes
Kleine worstenbroodjes
Boerenkaas
Baguette belegd
Komkommer en tomaatjes
Muffins
Wekpotje hangop van Zuster Evie of yoghurt van Kaasboerderij de Zuidgeest
Grote fles vers sap
Stuk fruit
Fles water plat of bruis

Tapas Picknick

€59,00 per 2 personen, per extra persoon €29,50

Gemarineerde olijven in heerlijke kruiden Half gedroogde tomaten in olie. Humus/pesto/olijfolie/zout Baguettes
Plateau charcuterie: heerlijke ham en worst. Dadels. Gevulde pepers. Caprese spies. Fles Huiswijn. Fles water plat of bruis. Gambas
Stuk meloen. Bakje tomaatjes en komkommer. Nootjes.
Gehaktballetjes in tomaten saus met knoflook. Tortilla met paprika en chorizo

Provinciaalse Picknick

42,50 per 2 personen, per extra persoon €22,50

Crudites (grove rauwe fingerfood groenten) met knoflookmayonaise
Ceasar salad
Stokbrood
Gemarineerde olijven
Plateau Franse kaas
Saucisson van Brandt en Levie
Tarte Tatin
Fles huiswijn
Fles water plat of bruis    

Extra’s

U kunt uw bestelling uitbreiden met extra’s zoals wijn, bonbons etc. Informeer ernaar bij ons.

Belangrijke informatie

We proberen zoveel mogelijk te werken met producten en leveranciers van producten die dicht bij de originele “ouderwetse” eerlijke smaken zitten. Dus met, daar waar mogelijk, minimale toevoegingen zoals kunstmatige kleur en smaakstoffen. Koken met de seizoenen. Vaak met lokale producten en lokale ondernemers met visie.

Disclaimer:

De veiligheid en kwaliteit van ons product en het welzijn van onszelf en jullie is onze hoogste prioriteit. Dit zullen we nooit in gevaar brengen. Wij hanteren zeer strikte veiligheidschecks op al het eten om ervoor te zorgen dat je alleen de beste ingrediënten krijgt. Daarnaast is er ook geen bewijs van transmissie van het coronavirus door middel van voeding. Dit is aangegeven door verschillende autoriteiten, waaronder de Rijksoverheid (NL) en FOD Volksgezondheid (BE).3

Daarnaast hanteren onze leveranciers ook de strikte hygiëne protocollen en handhaven wij ook het advies (ook aan de medewerkers die ons eventueel helpen) om thuis te blijven als we ziek zijn, handen regelmatig te wassen en afstand te bewaren.

Heeft u een allergie?

Meld het ons bij uw bestelling. Wij doen er alles aan om hier rekening mee te houden, het is echter niet uitgesloten dat onze gerechten sporen van allergenen bevatten. 

Druk en typefouten voorbehouden.