Wat hebben wij JULLIE die we de afgelopen weken niet hebben gezien gemist. We zijn zo blij jullie hopelijk per 1 juni weer te mogen gaan ontvangen op ons plekje en wat zijn we nu extra gelukkig met ons ruime grote terras aan de rand van het prachtige Landgoed Lievensberg. Een plek waar wij thuis zijn, en waar we er alles voor doen om onze gasten zich ook thuis te laten voelen, ook in deze roerige tijden. Hoe fijn is het om er juist nu even tussenuit te gaan! 

Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten, medewerkers en ons eigen gezin die ook in de Villa woont en doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om jullie zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen hebben wij ons aangepast op de nieuwe situatie. 

Wij hebben een aangepaste routing gemaakt om zo min mogelijk verkeer te hebben; bij ontvangst worden jullie opgevangen door een van onze hosts die jullie precies uitleggen wat wij doen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij bieden bij de entree meteen handgel aan; zorgen o.a. voor markeringen; een andere uitgang dan ingang en toiletbeleid. Wel zal er een klein controlegesprekje moeten plaats vinden om er zeker van te zijn dat wij jullie mogen ontvangen, ajb begrip hiervoor. Als er gezondheidsrisico’s zijn moet de toegang geweigerd worden. Wij willen de regels echt goed volgen om ook open te mogen blijven. 

Wij hebben nog meer goed nieuws! Wij gaan langer open vanaf 1 juni zodat jullie nog langer kunnen genieten en we nog meer gasten blij kunnen maken. Op zondag blijven wij voorlopig open tot 19 uur zodat we jullie kunnen gaan verwennen met heerlijke borrelplanken. Nog even genieten van de zonnestralen voordat deze achter de Villa verdwijnt. Vanaf Ongeveer 15;30 uur zullen wij op deze dag de buitenkeuken open doen voor nog meer lekkers, een flammkuchen, gepofte botermais, gevulde aardappel, maar ook salade, 2sterrenkipsate,gamba’s

Zeker zijn van een plekje! (Binnen sowieso noodzakelijk) Reserveer een tafeltje:

De tafelreservering mag uit maximaal 2 personen bestaan of 1 huishouden, zonder dat jullie 1,5 meter afstand houden. Graag bij de reservering doorgeven of je de keuze maakt voor binnen, buiten of op de veranda. De veranda is overigens enkel geopend bij slechter weer omdat wij onze take away blijven voortzetten vanaf dit plekje. Zo kunnen we nog meer gasten blij maken, ook als we vol zitten, of je het toch nog een beetje eng vindt om op het terras te gaan zitten! Op koudere dagen betrekken we de veranda er wel bij en zal deze voor een deel dicht zijn en onze warmte lampen lekker branden. De tafels binnen en op de veranda staan 1,5 meter uit elkaar.

Indien jullie met meer dan 2 personen willen komen hebben wij enkele tafels beschikbaar waar wij de ruimte kunnen bieden van 1,5 meter tussen elke keer 2 gasten, deze tafels zijn geliefd dus snel vol. Wij zijn ook genoodzaakt bij drukte te werken met enkele tijdblokken voor bepaalde tafels om zoveel mogelijk gasten te mogen verwennen.

Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Indien er gezondheidsklachten zijn zoals bepaald door het RIVM vragen wij jullie de reservering tijdig te annuleren, zodat we andere gasten nog blij kunnen maken. Dit geldt ook als je een huisgenoot met koorts hebt; je het virus de afgelopen 7 dagen gehad hebt; je een huisgenoot hebt met deze klachten en je met hem/haar de afgelopen 14 dagen contact hebt gehad; je in thuisisolatie zit. 

Picknicks
Wij blijven onze picknickmanden uiteraard met heel veel liefde klaar maken  Reserveer je goed gevulde mand en wij zorgen voor lekkere hapjes en drankjes. Het park, het bos en de heide zijn dagelijks gratis toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang en biedt heel veel mooie sfeervolle plekjes aan onder een boom, aan het water of op het open grasveld … geniet van het leven, pluk de dag en neem de tijd om van de simpele dingen in het leven te genieten. Voel het gras onder je tenen en geniet van een heerlijk gevulde picknickmand op een zelf gekozen plekje.

Bezorgen

Wat hebben jullie massaal bij ons besteld en wat waren wij gelukkig met alle high tea’s en ontbijtjes die wij mochten leveren de afgelopen weken. Vanwege jullie enthousiaste reacties hebben wij besloten dit voorlopig te blijven doen. Bestel dus gerust nog steeds dat ontbijtje als cadeau voor jezelf of iemand anders of verras je gasten met een high tea thuis. 

Borrels, feestjes, private dinning, bruiloften

We hebben meer duidelijkheid gekregen door de persconferentie op 6 mei en het horeca-protocol van 11 mei.  Toch zijn er ook nog vragen en hier hopen we dus snel meer duidelijkheid over te hebben. 

Op zoek naar een intiem, besloten plekje voor een diner met een groepje mensen! Dat kunnen we wel verzorgen … wellicht iets anders dan jullie gewend zijn, geen lange tafels met een groot gezelschap maar wel enkele tafels in dezelfde ruimte met 1,5 meter er tussen en dus toch bij elkaar! Hierin geldt wel maximaal 20 personen om dit te kunnen realiseren!