Ooit, in een ver verleden…

Lees hieronder

Afgelopen weekend hebben we in de B&B een bijzondere gast gehad. Natuurlijk zijn al onze gasten bijzonder maar deze in Parijs wonende dame op leeftijd is een nazaat van de mensen die de villa hebben laten bouwen. Haar vader, een piloot van een zeer bijzonder vliegtuig, was zelfs in de villa geboren. Vele oude foto’s mocht ik zien, verhalen vertellen kon deze madam ook, hoewel het laatste bezoek wat ze aflegde bij villa Heidetuin dateert uit 1948…. Ze heeft beloofd een foto te maken van het schilderij waarop te zien onze bloedeigen “nietklimboom” .Dit schilderij hangt in haar villa in Parijs maar ze herkende de plek direct… Bijzonder!!

 1. Echt bijzonder! Mooie herinneringen gemaakt!

 2. O super wat gaaf zeg om die mevr te ontmoeten. Bijzonder moment.

 3. Mooi verhaal!

 4. Heel gaaf!!!

 5. Dat is heel leuk bezoek !

 6. Mijn oudste Zus heeft in de begin jaren zestig toen nog een meisjes internaat in jullie huis gezeten, daar heeft ze veel herinneringen aan!

  • Ik ben verhalen aan het verzamelen van mensen die herinneringen hebben aan landgoed Lievensberg, de Heidetuin en/of de villa. Met in het achterhoofd een verhalenbundel of een boek. Als ze verhalen wil delen, graag. Bij voorkeur per mail naar info@donvanrooy.nl ovv Heidetuin. Kan evt anoniem hoor!

 7. Oh wat bijzonder, krijg hier gewoon kippenvel van!! Mooi!

 8. Dat is inderdaad bijzonder, ook voor deze vrouw

 9. Wat bijzonder zeg, hele evaring

 10. Door dit soort verhalen, gaat het huis nog meer leven voor jullie als eigenaren. Is een heel bijzondere ervaring.. hopelijk krijgen jullie nog wat oude foto’s van haar

  • Ja, dat is het zeker. Toen ik aan de Zurenhoek woonde kwam de oude eigenaar ook eens langs. Hele verhalen over het huis, de tuin, familiegebeurtenissen op en rond hun landgoed. Vond dat echt bijzonder.

  • Heeft ze beloofd toe te sturen, leuk he?

 11. Wat een bijzonder mooi verhaal.

 12. Wat leuk zo’n bijzondere gast met oude foto’s en verhalen van jullie mooie Villa Heidetuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.